-
Výskyt zvířete: Afrika, Asie, Austrálie, Oceánie, Severní Amerika
Muréna zebrovaná
Gymnomuraena zebra
řád – holobřiší (Anguilliformes) | čeleď – murénovití (Muraenidae)
Ohrožení druhu
- Není hodnocený NE
- Chybí údaje DD
- Málo dotčený LC
- Téměř ohrožený NT
- Zranitelný VU
- Ohrožený EN
- Kriticky ohrožený CR
- Vyhynulý v přírodě EW
- Vyhynulý EX
Kdo je dále mezi námi
Klokan žlutonohý
Petrogale xanthopus
Koza domácí
Capra aegagrus f. hircus
Tinama koroptví
Nothoprocta perdicaria
Výr velký západosibiřský
Bubo bubo sibiricus