-
Výskyt zvířete: jižní část Střední Ameriky a severozápadní část Jižní Ameriky
Želva uhlířská
Chelonoidis carbonarius
řád – želvy (Testudines) | čeleď – testudovití (Testudinidae)
Ohrožení druhu
- Není hodnocený NE
- Chybí údaje DD
- Málo dotčený LC
- Téměř ohrožený NT
- Zranitelný VU
- Ohrožený EN
- Kriticky ohrožený CR
- Vyhynulý v přírodě EW
- Vyhynulý EX
Kdo je dále mezi námi
Baramundi severní
Scleropages jardinii
Hroznýšovec duhový
Epicrates cenchria
Lev konžský
Panthera leo bleyenberghi
Prase kune kune
Sus scrofa f. domestica „Kune kune“