-
Výskyt zvířete: Asie, Oceánie
Klaun očkatý
Amphiprion ocellaris
řád – ostnoploutví (Perciformes) | čeleď – sapínovití (Pomacentridae)
Ohrožení druhu
- Není hodnocený NE
- Chybí údaje DD
- Málo dotčený LC
- Téměř ohrožený NT
- Zranitelný VU
- Ohrožený EN
- Kriticky ohrožený CR
- Vyhynulý v přírodě EW
- Vyhynulý EX
Kdo je dále mezi námi
Bažant mikado
Syrmaticus mikado
Osel domácí sicilský – Marco
Equus africanus f. asinus „Sicilian Grey Donkey“
Takin indický
Budorcas taxicolor taxicolor
Želva paprsčitá
Astrochelys radiata