-
Výskyt zvířete: Austrálie, Afrika, Asie, Oceánie
Muréna nosatá
Rhinomuraena quaesita
řád – holobřiší (Anguilliformes) | čeleď – murénovití (Muraenidae)
Ohrožení druhu
- Není hodnocený NE
- Chybí údaje DD
- Málo dotčený LC
- Téměř ohrožený NT
- Zranitelný VU
- Ohrožený EN
- Kriticky ohrožený CR
- Vyhynulý v přírodě EW
- Vyhynulý EX
Kdo je dále mezi námi
Hroznýšovec kubánský
Chilabothrus angulifer
Klokan žlutonohý
Petrogale xanthopus
Medvěd lední
Ursus maritimus
Noháč jihoafrický
Pedetes capensis