-
Výskyt zvířete: Afrika, Asie, Oceánie
Havýš žlutohnědý
Ostracion cubicus
řád – čtverzubci (Tetraodontiformes) | čeleď – havýšovití (Ostraciidae)
Ohrožení druhu
- Není hodnocený NE
- Chybí údaje DD
- Málo dotčený LC
- Téměř ohrožený NT
- Zranitelný VU
- Ohrožený EN
- Kriticky ohrožený CR
- Vyhynulý v přírodě EW
- Vyhynulý EX
Kdo je dále mezi námi
Čáp černý
Ciconia nigra
Hoko červený
Crax rubra rubra
Husa císařská
Anser canagicus
Husice modrokřídlá
Cyanochen cyanoptera