-
Výskyt zvířete: Asie, Oceánie
Kněžík modrohubý
Halichoeres melanurus
řád – ostnoploutví (Perciformes) | čeleď – pyskounovití (Labridae)
Ohrožení druhu
- Není hodnocený NE
- Chybí údaje DD
- Málo dotčený LC
- Téměř ohrožený NT
- Zranitelný VU
- Ohrožený EN
- Kriticky ohrožený CR
- Vyhynulý v přírodě EW
- Vyhynulý EX
Kdo je dále mezi námi
Ara ararauna
Ara ararauna
Holub wonga
Leucosarcia melanoleuca
Pásovec štětinatý
Chaetophractus villosus
Vlk arktický
Canis lupus arctos