-
Výskyt zvířete: Asie, Austrálie, Oceánie
Klaun ostnitý
Amphiprion biaculeatus
řád – ostnoploutví (Perciformes) | čeleď – sapínovití (Pomacentridae)
Ohrožení druhu
- Není hodnocený NE
- Chybí údaje DD
- Málo dotčený LC
- Téměř ohrožený NT
- Zranitelný VU
- Ohrožený EN
- Kriticky ohrožený CR
- Vyhynulý v přírodě EW
- Vyhynulý EX
Kdo je dále mezi námi
Bažant Humeové
Syrmaticus humiae
Český luštič
Oryctolagus cuniculus f. domestica „Beige“
Koza burská
Capra aegagrus f. hircus „Boer Goat“
Páv zelený indočínský
Pavo muticus imperator